U požaru izgubili sve: obitelj Zaharija s Hreljina treba našu pomoć!

U požaru izgubili sve: obitelj Zaharija s Hreljina treba našu pomoć!

Ilustracija (Foto: Pixsell)

U požaru na Hreljinu jučer poslijepodne izgorio je kat obiteljske kuće. Nije bilo ozlijeđenih, no bez doma je ostala obitelj sa sedmero djece, u dobi od jedne do jedanaest godina. Djeca su smještena kod rodbine, a putem društvenih mreža pokrenuta je akcija prikupljanja pomoći.

U grupi piše da je skupljeno dovoljno odjeće i obuće, a nedostaje higijenskih potrepština i hrane. Obitelji je trenutno potreban privremeni smještaj, a traže se i dobrovoljci za raščišćavanje i saniranje ostećenog stana te prikupljanje materijala za njegovu sanaciju. Obitelj Zaharija s Hreljina u požaru je ostala bez svega.

Broj računa za uplate: HR4923900013292487158, Mihaela Zaharija, Ružić Selo 45, 51226 Hreljin

''Nešto poslije podneva izgorio je gornji kat kuće moje sestre koja ima sedmero anđelčića. Ostala je većinom bez svega'', napisala je na Facebooku Danijela Ristić, na čiji su poziv za pomoć odmah reagirali u Facebook grupi Riječka enciklopedija - Fluminensia te su pokrenuli grupu "Pomoć za obitelj Zaharija".

''Ovim putem pozivam sve koji su u mogućnosti da pomognu obnovu gornjeg kata kuće u kojoj je živjela moja sestra sa svojom obitelji, kako bi se svi zajedno mogli vratiti kući'', kazala je Danijela Ristić, sestra Mihaele Zaharija."Ako možete, a svatko može pomoći bar sitnicom, broj telefona Danijele Ristić je 095/582-6079, a majka Mihaela je s dječicom kod nje pa možete sve odnijeti na adresu Meja Gaj 168", piše u grupi "Pomoć za obitelj Zaharija". 

Komentari