U prodaji ulaznice za Doru 2019. u Opatiji

U prodaji ulaznice za Doru 2019. u Opatiji

Foto: Festival Opatija

2. siječnja u prodaju su krenule ulaznice za Doru, natjecanje za hrvatskog predstavnika i pjesmu Eurovizije 2019. koje će se, u sklopu Glazbenih dana HRT-a, održati u subotu, 16. veljače, u sportskoj dvorani Marino Cvetković, u Opatiji.

Tijekom dva dana koja će prethoditi Dori, u Opatiji će biti održani i koncerti Simfonijskog orkestra Hrvatske radiotelevizije, 14. veljače, te koncert Jazz orkestra Hrvatske radiotelevizije, dan kasnije. 

Ulaznice po cijeni od 50 kuna za koncertne večeri Dore i Jazz orkestra HRT-a te Simfonijskog orkestra po cijeni od 60 kuna, mogu se kupiti u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb), radnim danom od 8 do 16 sati, zatim u Rijeci, u Dallas Music shopu, Croatia Records Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom i ostalim prodajnim mjestima sustava Mojekarte.hr te online na www.mojekarte.hr.

Natječaj za Izbor hrvatskog predstavnika i pjesme za pjesmu Eurovizije 2019. otvoren je do 10. siječnja, a nakon toga će ocjenjivački sud odabrati 16 originalnih te dvije rezervne pjesme, koje će se 16. veljače, u Opatiji, natjecati za prestižnu titulu Dore 2019.

Komentari