U prodaju puštene ulaznice za sraz između Zameta i Melsungena

U prodaju puštene ulaznice za sraz između Zameta i Melsungena

Marin Kružić, Vedran Babić i David Miličević

Obično se ulaznice puštaju u prodaju pet ili šest dana uoči događaja. No interes je tako velik da smo se zbog brojnih upita odlučili pustiti ih u prodaju danas. Razumljivo, ovo je jedna od najvećih utakmica u Zametovoj povijesti, rekao je direktor Zameta Vedran Babić.

Rukomet se vratio u grad na Riječini. Zbog velikog interesa javnosti, ulaznice za prvi ogled 3. pretkola kupa EHF-a između Zameta i njemačkog Melsungena, koji se 19. studenog igra u dvorani na Zametu, danas su puštene u prodaju.

Obično se ulaznice puštaju u prodaju pet ili šest dana uoči događaja. No interes je tako velik da smo se zbog brojnih upita odlučili pustiti ih u prodaju danas. Mogu se kupiti u sustavu mojekarte.hr ili u Dallas music shopu te u Foto reviji. Cijena je 30, a na dan utakmice 40 kuna. Pripremamo i zanimljiv program uoči utakmice. Dovoljno je reći da smo u prošlim utakmicama koristili desetak uređaja za svjetlosne efekte, a sada ćemo ih koristiti tridesetak. Bit će to produkcija kakvu naša dvorana na Zametu još nije ugostila. Nadamo se i podršci publike te pravom sportskom spektaklu. Ovo je jedna od najvećih utakmica u Zametovoj povijesti, rekao je direktor Zameta Vedran Babić koji, kako kaže, ovakav interes za utakmice Zameta ne pamti.

Riječ je o izuzetno kvalitetnom protivniku punom reprezentativaca, čak njih 14 iz pet različitih zemalja. Mogu li Riječani nakon Creteila i Bukurešta kreirati novo iznenađenje?

Iznenađenje protiv Bukurešta ni mi igrači nismo očekivali. Melsungen je još jača ekipa koja ima dvije postave, no bez obzira na sve, mislim da možemo pobijediti. Ako budemo držali glave skupa, damo sve od sebe i bude naš dan, možemo do ukupne pobjede u ove dvije utakmice, odgovorio je David Miličević.

No prije europskog sraza Zamećane očekuje ogled domaćeg prvenstva. U subotu na svom parketu dočekuju Goricu.

Iza nas je pozitivan niz od tri pobjede. Nadamo se i četvrtoj. Gorica je kvalitetna momčad, ali igramo na našem terenu i zanima nas samo pobjeda. Najveća opasnost prijeti od Ferenčine, srednjeg vanjskog, i ako njega zatvorimo bez problema ćemo stići do pobjede. Naravno, moramo odigrati i dobru obranu, bolju nego u nekim prethodnim utakmicama, najavio je subotnji ogled Marin Kružić.  

Komentari