"Upoznaj svoju zemlju": Turistički vodiči besplatno će voditi u 56 gradova

"Upoznaj svoju zemlju": Turistički vodiči besplatno će voditi u 56 gradova "Upoznaj svoju zemlju": Turistički vodiči besplatno će voditi u 56 gradova
Martina Spinčić i Josip Krmpotić (foto: Virna Baraba / Radio Rijeka) Martina Spinčić i Josip Krmpotić (foto: Virna Baraba / Radio Rijeka)

Foto: Pixsell

U povodu Dana međunardonog priznanja Hrvatske, Zajednica društava turističkih vodiča Hrvatske, uz potporu Hrvatske turističke zajednice danas je organizirala akciju pod nazivom Upoznaj svoju zemlju. U 56 hrvatskih gradova građanima je omogućeno da grupno, uz vodiča, obiđu najveće znamenitosti.

Okupljanje je točno u podne, a ako ste zainteresirani, evo svih okupljališta na području Primorsko-goranske županije.

U Rijeci na Mostu hrvatskih branitelja ili ispred trsatske crkve, u Opatiji na Slatini, na autobusnoj stanici u Veprincu, kod sunčanog sata na krčkoj rivi, u Vrbniku na trgu Škujica, na kastavskoj Fortici, na autobusnoj stanici kod lovranske tržnice, na Viškovu ispred crkve sv. Mateja i u Bakru, ispred ureda turističke zajednice.

U emisiji "Ćo mi, ćo ti" Josip Krmpotić ugostio je Martinu Spinčić, turistička vodičica iz Opatije. Poslušajte razgovor: 


Ćo mi, ćo ti: Martina Spinčić, pripremio Josip Krmpotić

Komentari