Upoznajte Maju Kereš, Riječanku koja je plesala na Super Bowlu

Upoznajte Maju Kereš, Riječanku koja je plesala na Super Bowlu Upoznajte Maju Kereš, Riječanku koja je plesala na Super Bowlu
Privatne fotografije Privatne fotografije
Privatne fotografije Privatne fotografije
Privatne fotografije Privatne fotografije

Privatne fotografije

U pauzi američkog Super Bowla pred milijunskim gledateljstvom, u show programu Justina Timberlakea, ove je godine kao plesačica nastupila i Riječanka Maja Kereš koja već tri godine živi i radi u Los Angelesu.

"Tek kad sam vidjela snimku nastupa, shvatila sam da se to doista i dogodilo", rekla nam je Maja koju smo kontaktirali Skypom.

S 24 godine otišla je u New York kako bi izgradila svoju plesnu karijeru, iako je po struci magistrica povijesti umjetnosti i engleskog jezika. Diplomirala je na Sveučilištu u Rijeci, ali je kao strastvena plesačica uvijek pronalazila tečajeve, radionice i plesne kampove u Češkoj, Njemačkoj i Sloveniji.

U Rijeci je bila suosnivačica Plesnog centra K2K i voditeljica plesne skupine Flame. Kada su 2011. godine u najvećem plesnom centru u New Yorku ponudili stranim studentima da se jave na natječaj, javila se i ona, pa je u svojoj 24. godini otišla na školovanje u Broadway dance centar.

Nakon toga je otišla u Los Angeles gdje danas živi i radi, kao freelancer, ali posla ima tako da nije požalila što je sama u svojoj 24. godini otišla preko Atlantika. Poslušajte razgovor:

Futura HR: Maja Kereš, pripremila Blanka Uzelac

Komentari