Uspješni mladi Primorjaši kod gradonačelnika Obersnela

Uspješni mladi Primorjaši kod gradonačelnika Obersnela

Nade Primorja u Salonu Garada Rijeke

Mi već godinama u nizu, nakon otvaranja novih bazena, potvrđujemo rezultatima kvalitetan rad. Iza nas stoji cijeli klub, odnosno klupska sportska politika. Cilj nam je isprofilirati igrače i da se prva momčad bazira na igračima iz našeg škole, rekao je voditelj omladinskog pogona Tonković.

Upriličio je riječki gradonačelnik Vojko Obersnel primanje za mlade vaterpolistice i vaterpoliste Primorja. I to bez nekog posebnog povoda. Jer duga je niska odličja kojima se mlađe uzrasne kategorija riječkog kluba mogu pohvaliti posljednjih godina. Gotovo da nema natjecanja s kojeg ne vrate s barem jednim odličjem. Teško ih je sve pobrojati pa i njima samima.

Meni se to sve pomiješalo u glavi. Puno jenatjecanja, a mi na svakom osvojimo bar jednu medalju. Teško mi je ovako napamet pobrojiti što smo sve osvojili u posljednjih godinu ili dvije dana, uz smijeh je prokomentirala Aleksandra Ratković, između ostalog, i najbolja vratarka Hrvatske u kategoriji kadetkinja.

Mi već godinama u nizu, nakon otvaranja novih bazena, potvrđujemo rezultatima kvalitetan rad. Iza nas stoji cijeli klub, odnosno klupska sportska politika. Cilj nam je isprofilirati igrače i da se prva momčad bazira na igračima iz našeg pogona i da uz pokoje pojačanje sa strane godinama trajemo u vrhu ovoga sporta. Zasluge za to pripadaju i vrhunskim uvjetima za rad koje imamo. Svi naši gosti koji nam dođu zavide nam na našim bazenima. Mi to sve koristimo na najbolji mogući način, rekao je voditelj omladinskog pogona Željko Tonković.

A sve uspjehe iako se, po vlastitom priznanju potrudio, nije mogao popamtiti ni gradonačelnik Obersnel.

Prva momčad u zadnje vrijeme malo zapinje, nije to ono na što smo naviknuti. Ali tako je to u seniorskom sportu, ni Barcelona uvijek ne osvaja titule. Nekada te i sreća zaobiđe. Nama ste vi važni, zbog vas smo i radili sve sportske objekte u gradu pa i bazene. A gledajući vaše rezultate, uvjeren sam da će mnogi od vas danas-sutra zaigrati vaterpolo na vrhunskom nivou, kratak je u svom obraćanju okupljenim mladim vaterpolisticama i vaterpolistima bio Obersnel. 

Komentari