Usprkos pozitivnim rezultatima, ostavka direktorice TZ Delnice

Usprkos pozitivnim rezultatima, ostavka direktorice TZ Delnice

Foto: Nenad Lučić / Radio Rijeka

Nakon nepunih godinu dana, mjesto direktorice turističkog ureda Grada Delnica iznova ostaje upražnjeno, iako ovaj put povod odlasku čelne osobe nije nepovoljna ocjena rada, već osobni razlozi.

Na takav zahtjev za razrješenjem sa spomenute dužnosti, na jučerašnjoj sjednici vijećnici gradske Turističke zajednice reagirali su iznenađenjem i žaljenjem. Naime, nakon višegodišnjih problema, u proteklom su razdoblju ipak uočeni pozitivni trendovi u konsolidaciji poslovanja delničkog turističkog ureda i poboljšanju rezultata u turizmu, na što je u svom oproštajnom obraćanju ukazala i dosadašnja direktorica Mirela Srkoč Šenkinc.

"Ukupne obaveze prema dobavljačima prije godinu dana su iznosile 150, a danas samo 50 tisuća kuna. Turistički je promet u prvih šest ovogodišnjih mjeseci, umjesto planiranih pet,  veći za 17 posto. Također su za sedam posto povećani i prihodi boravišne pristojbe. Eto, ovaj mi je posao donio veliko iskustvo, spoznaje i prilike, i zato je došlo vrijeme da se svima zahvalim na suradnji te okrenem nekim novim životnim izazovima i šansama," rekla je Srkoč Šenkinc. Poslušajte izjavu:

Komentari