Vava Simčić: Ne možemo bez čitanja!

Vava Simčić: Ne možemo bez čitanja!

Ovako je bilo 2013. u Filodrammatici. Na YT nema ograničenog broja stolica! (Foto: Goran Kovačić / Pixsell)

Iako su prošle godine čitali pod naslovom Delete RiLit, ipak su se predomislili pa održavaju i osmo po redu čitanje, poništavajući lanjsku odluku o "zajedničkom nenastupanju". Vlado Simčić Vava najavio je Noć velikog čitanja u virtualnom prostoru!

Shvatili smo da jedni bez drugih i bez čitanja ne možemo pa smo od Filodrammatice zatražili i dobili termin 31. ožujka. Ali eto, silom prilika, umjesto iz Filodrammatike, u skladu s aktualnim stanjem, javit ćemo se iz naših privatnih postora: iz soba, kupaonica, kuhinja itd., kaže izbornik Vava Simčić koji je i ove godine, što se tiče čitanja, odlučio ostati po strani. 

Svoje će rukopise čitati: Doris Pandžić, Dunja Matić, Gordana Brkić Žagar, Željka Horvat Čeč, Enver Krivac, Igor Beleš, Milan Zagorac, Zoran Krušvar, Izet Medošević i Davor Mandić.

Za one koji pitaju: "A gdje je Tea Tulić?" - najnovija informacija: i Tein uradak je stigao u posljednji čas pa je ekipa kompletna. Uglavnom, sastanak su zakazali u četvrtak 23. travnja u 20:15 sati na YouTube kanalu. 

Više o temama i sadržajima čitanja, ali i ponešto o najnovijem kućnom glazbenom uratku Vava govori ovako, poslušajte:

Vava Simčić: Ne možemo bez čitanja!, pripremio Albert Petrović

Komentari