Veliki humanitarni koncert za riječke beskućnike

Veliki humanitarni koncert za riječke beskućnike

Zahvalnost za pruženu pomoć nema cijene (Foto: Goran Kovačić/PIXSELL)

„Još dobra ima“ koncert je za riječke beskućnike večeras u 19 sati u HKD-u na Sušaku. Ulaznice su rasprodane, a bi će ih još pedeset na blagajni HKD-a od 18 sati.

Koncert nosi ime pjesme Branka Barbira, voditelja klape Sol, skladane upravo za ovu priliku. Mjesec darivanja i blagdana izabran je željom organizatora, Hrvatsko - austrijskog društva, da se daruje onima koji najmanje imaju i da im se uljepša vrijeme Adventa.

Osim prikupljanja sredstava za pomoć prihvatilištu Ruže svetog Franje, želi se privući pažnja javnosti na probleme beskućnika. Osim građana,  kupnjom ulaznica u projekt su se uključili Primorsko-goranska županija, Grad Rijeka i  riječke tvrtke.

Na koncertu će nastupiti niz domaćih glezbenika,  a ulaznice u pretprodaji su rasprodane. Ograničen broj karata, 50 komada, moći će se kupiti u nedjelju na blagajni HKD-a na Sušaku, sat vremena prije koncerta koji počinje u 19 sati.

Voditeljica prihvatilišta Vilma Mlinarić naglasila je kako se, na žalost, broj beskućnika povećava. Poslušajte prilog Larisse Smokvine: 

Komentari