Veliki interes za ulaznice za treći Povratak na Kantridu

Veliki interes za ulaznice za treći Povratak na Kantridu

Štand za prodaju ulaznica i majica za Povratak na Kantridu

Pred nama je treće izdanje Povratka na Kantridu, a ovoga puta gost Rijeke podno legendarnih stijena bit će momčad slovenske Olimpije. Utakmica je na rasporedu idućeg petka, a prvoga dana prodaje ulaznica već se došlo do brojke od gotovo dvije tisuće prodanih karata.

Tradicionalno, najveći interes vlada za zapadnu tribinu koja bi već danas mogla biti rasprodana. Ulaznice i posebne majice mogu se kupiti svakog dana u centru grada na štandu ispred zgrade Radio Rijeke. Ulaznice se također mogu nabaviti Dallas Music Shopu i Foto Reviji u Rijeci te u New Soundu u Matuljima te na portalu mojekarte.hr.

Ulaznica za D tribinu može se kupiti po cijeni od 30 kuna, B i C tribina stoje 80 kuna, a F tribina 70 kuna.Tribina E u prodaji je za 30 kuna, a u cijenu je uključena ulaznica i za dijete do 12 godina. Najskuplja ulaznica je za A tribinu, koja se može kupiti po cijeni od 100 kuna.

Za ulazak na stadion potrebna je Covid potvrtda, a organizatori su najavili i mogućnost testiranja po promotivnim cijenama.

Komentari