Veliki uspjeh: Riječanin Leo Cvetković europski viceprvak u boksu!

Veliki uspjeh: Riječanin Leo Cvetković europski viceprvak u boksu! Veliki uspjeh: Riječanin Leo Cvetković europski viceprvak u boksu!
Foto: Boksački klub Predator / Facebook Foto: Boksački klub Predator / Facebook
Foto: Boksački klub Predator / Facebook Foto: Boksački klub Predator / Facebook
Leo Cvetković i Zoran Kralj u studiju Radio Rijeke (Foto: Lucijan Kostrenčić / HRT Radio Rijeka) Leo Cvetković i Zoran Kralj u studiju Radio Rijeke (Foto: Lucijan Kostrenčić / HRT Radio Rijeka)

Foto: Boksački klub Predator / Facebook

Leo Cvetković, boksač Boksačkog kluba "Predator" iz Rijeke i hrvatski reprezentativac donio je u naš grad srebrnu medalju sa seniorskog prvenstva Europe za seniore do 22 godine. Na prvenstvu u Rumunjskoj nastupilo je čak 390 boksačica i boksača iz 37 zemalja.

Rijeka ponovno ima boksačku medalju u seniorskoj konkurenciji!

Riječki boksački reprezentativac Leo Cvetković, pod vodstvom trenera Zorana Kralja, osvojio je srebrnu medalju na seniorskom prvenstvu Europe do 22 godine u Rumunjskoj. Cvetković je do finala uvjerljivo pobijedio Srbina, Turčina i Nijemca, a u finalu je tijesno izgubio od Ukrajinca.

To je prva medalja za riječki boks nakon Marija Šivolije koji je također u poluteškoj kategoriji u Rijeku donio medalju prije 13 godina.

Pogledajte kako je Leo dočekan u Klubu nakon povratka s prvenstva i poslušajte razgovor u emisiji Klasa optimist:

Klasa optimist: Leo Cvetković i Zoran Kralj, pripremila Iva Črnjar Ivančan

Komentari