Vlakić koji nikad ne kasni

Vlakić koji nikad ne kasni Vlakić koji nikad ne kasni
Sve je spremno za polazak (Foto: Tatjana Sandalj/Radio Rijeka) Sve je spremno za polazak (Foto: Tatjana Sandalj/Radio Rijeka)
Još samo da Djedica ukrca vesele putnike (Foto: Tatjana Sandalj/Radio Rijeka) Još samo da Djedica ukrca vesele putnike (Foto: Tatjana Sandalj/Radio Rijeka)
Bez njih ni vlakića ne bi bilo (Foto: Tatjana Sandalj/Radio Rijeka) Bez njih ni vlakića ne bi bilo (Foto: Tatjana Sandalj/Radio Rijeka)
Zapravo su i oni jedva čekali sjesti u vlakić (Foto: Tatjana Sandalj/Radio Rijeka) Zapravo su i oni jedva čekali sjesti u vlakić (Foto: Tatjana Sandalj/Radio Rijeka)
Djeca svih dobi, uzrasta i veličina su dobrodošla! (Foto: Tatjana Sandalj/Radio Rijeka) Djeca svih dobi, uzrasta i veličina su dobrodošla! (Foto: Tatjana Sandalj/Radio Rijeka)

Vlakić je krenuo na prvu ovogodišnju vožnju (Foto: Tatjana Sandalj/Radio Rijeka)

Vlakić Djeda Božićnjaka od danas ponovno vozi riječkim Korzom, na prvoj vožnji njime su se provozali novinari, a Djedica ih je počastio čokoladicama kojima će darivati i svoje male goste.

Glavna riječka šetnica od danas poslijepodne pa sve do 12. siječnja bit će posebno zabavna za  mališane. Vlakić koji nikad ne kasni i za koji se ne plaća karta organizirali su, sedmu godinu za redom Turistička zajednica Grada Rijeke i HRT Radio Rijeka.

Uobičajenom rutom Trg bana Jelačića - Ulica Ante Starčevića - Korzo - Jadranski trg i natrag vlakić će voziti od 10 do 13 sati te od 16 do 19 sati svakoga dana, osim Badnjaka i Božića te Stare i Nove godine. Prijepodneva su rezervirana za vrtiće i škole, mjesta ima za pedesetak djece, a termin treba rezervirati u Turističkom informativnom centu na Korzu da bi se izbjegle gužve i čekanja na ukrcaj.

Poslušajte što je na prvoj vožnji s Djedicom zabilježila Larissa Smokvina:

Komentari