Vrijeme u Rijeci 18.8.: vedro i sunčano

Vrijeme u Rijeci 18.8.: vedro i sunčano

Foto: FreeDigitalPhotos

Nastavlja se vedro i sunčano vrijeme, a u drugom dijelu dana doći će do umjerene naoblake. Temperature će idućih dana pomalo rasti - tako će i sutra biti nešto toplije. Poslušajte prognozu Igora Horvata!

Bioprognoza za Hrvatsku za nedjelju: Biometeorološke prilike će biti uglavnom povoljne u cijeloj zemlji a vedro vrijeme će podržavati dobro raspoloženje. Ipak valja napomenuti kako bi osjetljivijim ljudima na većem dijelu Jadrana noć mogla biti pretopla za noćni odmor. Također, najtopliji dijelovi dana bi mjestimično kako u unutrašnjosti, tako i na Jadranu mogli biti vrlo vrući, pa tada valja ograničiti izlaske i više se odmarati

Prognoza za Kvarner, Istru, Gorski kotar i Liku za nedjelju:

Vedro i sunčano, u drugom dijelu dana pretežno sunčano uz malu, mjestimice do umjerenu naoblaku. Ujutro i krajem dana će puhati uglavnom slab istočnjak i bura, tijekom dana slab do umjeren jugozapadnjak, prema otvorenom moru i jugo. More će biti većinom malo valovito. Najniža jutarnja temperatura zraka u Istri i na Kvarneru bit će između 17 i 22, u unutrašnjosti Istre između 13 i 17, u Gorskom kotaru i Lici između 9 i 14 °C. Najviša dnevna temperatura zraka u Istri i na Kvarneru bit će između 27 i 32, u Gorskom kotaru i Lici između 24 i 29 °C.

Izgledi vremena od subote do srijede:

Sunčano i vruće. U srijedu na sjeverozapadu oblačnije. Vjetar uglavnom slab, na Jadranu umjeren sjeverozapadni, zapadni i jugozapadni. U srijedu će zapuhati umjeren sjeverni i sjeveroistočni, a na Jadranu bura. Temperatura zraka u porastu.

Sunce će nam se smiješiti sve do srijede, prognozira meteorolog Pomorskoga meteorološkog centra Rijeka Igor Horvat:

Igor Horvat: Prognoza za riječko područje

Komentari