Za ljubitelje borilačkih sportova - Opatija fight night 6

Za ljubitelje borilačkih sportova - Opatija fight night 6

Zoran Zdelar, Vedran Babić, Mladen Kranjčec, Ivan Stanić i Luka Žeželić

Publiku očekuje pravi spektakl i šteta bi bila to propustiti jer pitanje je kada će ljubitelji ovoga sporta imati priliku ovako nešto pogledati u ovom dijelu Hrvatske, rekao je menadžer Opatija fight kluba Zoran Zdelar.

Posljednjeg dana listopada u dvorani Marino Cvetković u Opatiji održat će se spektakl borilačkih sportova, šesto izdanje Opatija fight nighta. U svih devet borbi  po prvi put će nastupiti i borci s opatijsko- riječkog područja, ponosno ističu organizatori iz Opatija fight kluba.

Očekuju nas četiri borbe u glavnom dijelu večeri i pet u uvodnom dijelu. Sve borbe, očekujemo,bit će izjednačene. Kod slaganja parova gledali smo da borci budu ujednačeni kako bi dobili što kvalitetnije mečeve. Publiku očekuje pravi spektakl i šteta bi bila to propustiti jer pitanje je kada će ljubitelji ovoga sporta imati priliku ovako nešto pogledati u ovom dijelu Hrvatske, rekao je menadžer Opatija fight kluba Zoran Zdelar.

Nastupit će i sedam boraca opatijskog kluba. Veliki posao za glavnog trenera, ujedno i klupskog predsjednika Mladena Kranjčeca.

Veliki je to teret, pripremiti sedam boraca koje očekuju velike borbe. Favorita nema, podjednake su šanse za pobjedu. Svaki od njih zahtijeva poseban pristup i pripremu za borbu. Sada smo u fazi žešćih sparinga, ozbiljnijih ozljeda nema i mislim da će svi biti spremni za vrhunske borbe. Nakon sedam godina rada kluba izbacili smo i sedmu generaciju boraca. Pa će se tako u uvodnom dijelu boriti i naša dva mlada borca, David Laginja i Marin Slavić. Oni su sedma generacija i ovo im je prva velika priredba pred domaćom publikom. Prilika im je to za dokazivanje i pred našim starim borcima Stanićem i Žeželićem koji polako odlaze u mirovimu, uz osmijeh je završio Kranjčec.

U jednoj od glavnih borbi večeri Ivan Stanić snage će odmjeriti s Rumunjom Ricuom Beleniucom.

Riječ je o beskompromisnom borcu, sličnog je stila borbe koji i ja gajim. Siguran sam da ćemo gledateljima pružiti odličan meč. Moj je cilj, naravno, pobijediti prije gonga treće runde, a ne da suci odlučuju o pobjedniku. Odlično se osjećam, nemam problema s ozljedama. Slijedi nam još tjedan dana rada na tehnici i na kraju tjedan rekuperacije pred sam početak. Obožavam se boriti u Opatiji pred domaćom publikom, zaključio je Stanić i pozvao gledatelje na spektakl.

Luku Žeželića očekuje zahtijevan protivnik, aktualni svjetski i europski juniorski viceprvak Anto Širić.

O kvaliteti mog protivnika sve govore njegovi rezultati.  A ja ne želim razgovarati o njemu, nas ćemo dvojica razgovarati u ringu, kratak je bio Žeželić.

Ulaznice se po cijeni od 70 kuna mogu kupiti na brojnim prodajnim mjestima, a sve detalje vezane uz spektakl možete doznati na linku www.ofc.hr.  

Komentari