Zamećani predstavili pojačanja i saznali protivnika u pretkolu Kupa EHF-a

Zamećani predstavili pojačanja i saznali protivnika u pretkolu Kupa EHF-a Zamećani predstavili pojačanja i saznali protivnika u pretkolu Kupa EHF-a

Tin Lučin, direktor Vedran Babić i Marin Kružić

Potpis na ugovore stavili su danas povratnik iz Nexea i Spačve Marin Kružić te nabolji igrač završnice kadetskog prvenstva Hrvatske Tin Lučin. U prvom pretkolu Kupa EHF-a Zamećani će snage odmjeriti s francuskom momčadi US Creteil.

Muški rukometni klub Zamet nastavlja s uhodanom praksom okupljanja igrača poniklih u Rijeci i okolici. 20-tak dana uoči početka priprema za novu sezonu ojačali su se s tako još dvojicom povratnika. Potpis na ugovore stavili su danas Marin Kružić i Tin Lučin. Kružić se u Zamet vratio nakon dvije sezone provedene u Nexeu i jedne u Spačvi.

Bilo je to sjajno iskustvo, igrati za tako jedan veliki klub, višegodišnjeg viceprvaka Hrvatske. Veseli me povratku u Zamet, vjerujem da se tu radi jedna dobra priča s mladim igračima i s nas nekoliko starijih i iskusnijih. Veselim se i novoj sezoni te se nadam ostvarenju još većeg rezultatskog uspjeha nego prošle godine, rekao je Kružić.

Tin Lučin, mladi je hrvatski reprezentativac i najkorisniji igrač završnice kadetskog prvenstva Hrvatske, a u Zamet se vratio nakon dvogodišnjeg igranja u Kozali.

Odličan je to osjećaj biti najbolji igrač završnice kadetskog prvenstva Hrvatske. Već sutra odlazim na pripreme za nastup na Europskom kadetskom prvenstvu koje se igra u Hrvatskoj. Radujem se igranju u Zametu, očekujem u najmanju ruku rezultate ravne prošlogodišnjima i nadam se da ću dobiti priliku i opravdati je, rekao je Lučin.

A saznali su Zamećani i protivnika u prvom pretkolu Kupa EHF-a. Riječ je o francuskom US Creteilu. Prvi susret igra se 4. rujna u istoimenom pariškom predgrađu, a uzvrat je na rasporedu tjedan dana kasnije na Zametu.

 

Komentari