Zamet potpisao nastavak suradnje s četvoricom igrača; počinju pripreme

Zamet potpisao nastavak suradnje s četvoricom igrača; počinju pripreme

Foto: RK Zamet

U Centru Zamet danas je održana konferencija za medije u povodu najave početka priprema te potpisa ugovora s četvoricom igrača s kojima je dogovoren nastavak suradnje. Sudjelovali su predsjednik RK Zamet Vedran Devčić te igrači Dario Jeličić, Martin Mozetič, Tin Tomljanović te Nikola Njegovan.

"Drago mi je što ekipa ostaje na okupu i što na prošlogodišnjim zdravim temeljima gradimo ovogodišnju ambiciju za jedan korak više – plasman u Ligu za prvaka i povratak u vrh hrvatskog rukometa. U ovom prelaznom roku bilo je vrlo dinamično, tri pojačanja za nekoliko dana počinju trenirati – Samardžić, Zarev i Šehić, dok Tin Lučin karijeru nastavlja u Ademar Leonu u Španjolskoj te mu želimo sreću u nastavku karijere, kao i Filipu Glavašu koji će vjerojatno karijeru nastaviti u Umagu. Što se pak dolazaka u Zamet tiče, mogu najaviti kako smo dogovorili dolazak Jana Kolera iz Umaga, on je jedan od juniorskih reprezentativaca koji je trenutno u Makedoniji na Svjetskom prvenstvu. Zamet već ima tri reprezentativca, a s dolaskom Kolera imat će još jednog te je već sada klub koji pojedinačno ima najviše reprezentativaca", rekao je Vedran Devčić.

"Najprije zahvaljujem Zametu na nastavku suradnje. Kao i prethodnih sezona, dat ću sve od sebe da opravdam dobivenu priliku. Smatram da uz rad i disciplinu imamo velike šanse za ostvarenje ciljeva u novoj sezoni", istaknuo je Martin Mozetič.

"Uistinu je velika čast igrati u ovako velikom klubu, ali i privilegija za mladog igrača da zaigra u Premijer ligi. Drago mi je da ću i u novoj sezoni ostvariti suradnju sa Zametom. Nastavit ću davati svoj maksimum i vjerujem da će se to odraziti i na rezultatima", kaže Tin Tomljanović. 

"Drago mi je što ću nastaviti suradnju sa Zametom, želja za novu sezonu mi je prvenstveno zdravlje i da nas ozljede zaobiđu kako bismo krenuli u pripreme apsolutno motivirani. Smatram da je Uprava kluba ovog ljeta odradila izvrstan posao, većina ekipe ostala je na okupu što je jako pozitivno. Vjerujem da ćemo uz trenera Matoševića u novoj sezoni svojim radom ostvariti sve ciljeve", zaključio je Dario Jeličić.

Komentari