Završen očevid na Tuhobiću, migrant i dalje životno ugrožen

Završen očevid na Tuhobiću, migrant i dalje životno ugrožen

Foto: Pixsell

Zdravstveno stanje migranta kojeg je u subotu prostrijelio policajac na području Gorskog kotara i dalje je nepromijenjeno. Na intenzivnom je liječenju u stanju opasnom za život. Jučer u popodnevnim satima završen je očevid na šumskom području Tuhobića, na mjestu ozljeđivanja migranta.

Ozlijeđeni migrant se, nakon hitne operacije zbog prostrijelnih rana u predjelu prsnog koša i trbuha, i dalje nalazi na intenzivnom liječenju u stanju opasnom za život, doznajemo iz riječkoga Kliničkoga bolničkog centra.

Iz Policijske uprave primorsko-goranske izvijestili su da je jučer u poslijepodnevnim satima završen očevid na šumskom području Tuhobića. Očevidom je rukovodio zamjenik Županijskog državnog odvjetnika iz Rijeke, uz stručno-tehničku pomoć policijskih službenika i vještaka iz Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja "Ivan Vučetić" iz Zagreba. Policija nastavlja utvrđivanje okolnosti stradavanja migranta i lakšeg ozljeđivanja policijskog službenika.

Pronađeni predmeti dostavljeni su na daljnje vještačenje, a za zatečenu grupu od 17 stranih državljana pokrenut je postupak povratka u Bosnu i Hercegovinu, otkuda su nezakonito ušli u Republiku Hrvatsku.

Komentari