Završna večer MIK-a u Centru Zamet

Završna večer MIK-a u Centru Zamet Završna večer MIK-a u Centru Zamet
Foto: Anito Jelović / Radio Rijeka Foto: Anito Jelović / Radio Rijeka
Alen Vitasović i Josip Krmpotić (foto: Virna Baraba / Radio Rijeka) Alen Vitasović i Josip Krmpotić (foto: Virna Baraba / Radio Rijeka)
Mladen Grdović i Mario Lipovšek (foto: Virna Baraba / Radio Rijeka) Mladen Grdović i Mario Lipovšek (foto: Virna Baraba / Radio Rijeka)

E. Šegota, V. Grbac, R. Grubišić i Joso Butorac (Foto: MIK)

Večeras se u Sportskoj dvorani na Zametu održava završna večer ovogodišnjeg MIK-a. Nakon gostovanja u četiri grada, na čelu karavane su tri tenora: Voljen Grbac, Joso Butorac i Edi Šegota s pjesmom "Živet će vavik naša beseda".

Iako se na početku činilo da trojac neće imati ozbiljnog konkurenta, Mladen Grdović je preksinoćnjom pobjedom u Raši stigao na blisko rastojanje. Pri vrhu su bodovno i Nina Fakin i Martina Majerle, pa će večerašnje finale imati i neočekivanu natjecateljsku draž.

U izravnom prijenosu sve će to, od 21 sat moći pratiti slušatelji Radio Rijeke i Radio Pule, a o zabavnoj strani večeri brine razigrani voditeljski tandem Robert Ferlin - Mario Lipovšek Battifiaca.

Uz nagrade publike doznat ćemo i kome su pripale nagrade stručnog žirija te jedna od najcjenjenjijih -  Zlatni mikrofon Radio Rijeke za najbolju interpretaciju.

U studiju Radio Rijeke ugostili smo dva MIK-ovca, Alena Vitasovića i Mladena Grdovića. Poslušajte: 


Ćo mi ćo ti: Alen Vitasović, pripremio Josip Krmpotić

Na obed: Mladen Grdović, pripremio Mario Lipovšek

Komentari