Zima u Domu mladih

Zima u Domu mladih Zima u Domu mladih
Vesele stolice na temu četiri godišnja doba (Foto: Anika Imširović/Dom mladih) Vesele stolice na temu četiri godišnja doba (Foto: Anika Imširović/Dom mladih)
Veseli bor Doma mladih (Foto: Anika Imširović/Dom mladih) Veseli bor Doma mladih (Foto: Anika Imširović/Dom mladih)

Jesen i Zima iz radionica u Domu mladih (Foto: Anika Imširović/Dom mladih)

Programi ''Zime u Domu mladih'' okupirat će dio riječkih školaraca od 23. prosinca do 10. siječnja. U ponudi je niz radionica i vrlo popularna škola klizanja.

Počeli su upisi u ovogodišnju Zimu u Domu mladih. Novost je što su organizatori htjeli osigurati ravnopravnu mogućnost prijave za svu djecu, pa roditelji moraju navratiti do Doma osobno, od 9. do 13. prosinca, svakodnevno od 16 do 20 sati.

U Domu mladih djeca će moći sudjelovati u nekoliko radionica, tečajeva i igraonica: informatička, bicikle, video, tehnička, synthesizera, likovna. Rad je podijeljen u devet grupa, a ovisno o interesu djeteta mogu se kombinirati dvije radionice, što znači da vaš mališan tijekom cijelih školskih praznika može korisno provoditi svako jutro dok ste vi na poslu. I to u društvu vršnjaka, jer su grupe složene po dobi djeteta. Više o programu radionica možete doznati ovdje.

Sasvim je posebna priča škola klizanja u Morskoj pahuljici koja je besplatna, osim najma klizaljki koji košta deset kuna. Već pred početak upisa prvoga dana dvadesetak roditelja čekalo je na upis, a što se nudi Tatjana Sandalj doznala je od stručne suradnice za programe Doma mladih Anike Imširović:

Zima u Domu mladih, pripremila Tatjana Sandalj

Komentari