Emisija 14.03.2018.

Emisija 14.03.2018.

Lea Domijan Fišter (foto: V.Tićak /Radio Rijeka)

Sada, kada ništa na svijetu na može vratiti dane prohujalog ljeta, naš sjaj u travi i blještavost svijeta, ne treba tugovati, već tražiti snage u onom što je ostalo i s tim živjeti. Zaboravimo, ne radi nas, ne radi zaborava, zaboravimo da smo se voljeli, da smo se svađali i da smo bili krivi... Požurimo s danima i danima što će doći požurimo sa shvaćanjima, sa svim što me odvaja od tebe. Jednom ćeš se vratiti i ubrati cvjetove koje smo zajedno mirisali i gazili ali, tvoje ruke bit će prekratke, a noge premorene da se vratiš ... bit će kasno. Možda ćemo se naći jedanput na malom vrhu života i neizrečene tajne, htjet ćemo jedno drugom reći, al' proći ćemo jedno kraj drugog kao stranci. Jedan skrenuti pogled bit će sve što ćemo jedno drugome moći dati. Zaboravit ću oči i neću promatrati zvijezde koje me na tebe neobično podsjećaju. Ne boj se, jednom ćeš se zaljubiti, al' ljubit ćeš zato što će te nešto na toj ženi podsjećati na mene. Ne otkrivaj svoje srce ljudima jer u njima vlada kob i egoizam! Život je borba - nastoj pobijediti, ali ako izgubiš - ne smiješ tugovati. Cilj života je ljubav - a ona traži žrtve... Bio si moje veliko proljeće, uspomena koja će dugo živjeti u budućnosti, koje ću se sjećati. Osjećat ću tugu jer sam tebe voljela, bit će to ironija tuge ... Nestat će sjaja u travi, nestat će veličanstvenost svijeta. Ostat će samo blijeda slika onoga što je prošlo. (William Wordsworth)

Želite li čuti vaš omiljeni sentiš? Budite uz Srcolomku! Slušat ćete sentiše kao uspomene na neka vremena i trenutke dok se uz prigušeno svjetlo nestrpljivo čekao početak bloka laganica. Nudimo vam glazbu kao podsjetnik na bliskost tijela u plesnom zagrljaju i lagano ljuljanje u ritmu glazbe bez plesnog koraka. Budimo sjećanja na vaš prvi susret ili prvi ples, neki poseban stih, dan ili godinu... Vaša pjesma postaje naša pjesma.

Vaše najdraže sentiše po narudžbi u "Srcolomki" Lee Domijan Fišter sviramo svake srijede u 21 sat - jer ste vi to tražili.

O emisiji Srcolomka

Emisija u kojoj razmjenjujemo e-mailove i poruke na Facebook stranici "Srcolomka" o romantičnim stihovima, sentimentalnoj glazbi , vašim uspomenama s plesnjaka i diskoklubova te vašim najdražim sentišima.

Pročitaj više

Komentari

Srcolomka
Srcolomka

HRT – Radio Rijeka — Glazba, kontakt

Emisija u kojoj razmjenjujemo e-mailove i poruke na Facebook stranici "Srcolomka" o romantičnim stihovima, sentimentalnoj glazbi , vašim uspomenama s plesnjaka i diskoklubova te vašim najdražim sentišima.

Najave

Srcolomka

Srijeda, 12.12.2018. 21:00 - 22:00

Dobro je to rečeno: jadni ljudi ti sretni zaljubljenici. Oni su najčišći predstavnici Vrste. No od njih Vrsta ne čvrsne, a mogu se izbrojiti na prste. Ljubav im nije posao, ...

Sve najave