Hrvatski radio

Radio Rijeka

Prepoznatljivi riječki rokeri na 1. april nastupaju u Exportdrvu!

24.03.2022.

15:08

Autor: Anja Matić

Palach, RiRock ‘92

Palach, RiRock ‘92

Foto: - / grupa Grad

Naša Lena Stojiljković u eteru Radio Rijeke danas je razgovarala s legendom o legendarnom bendu. Gitarist grupe Grad, Igor Stevanović Stiv, otkrio joj je više o nadolazećem koncertu koji će održati u Rijeci, koji je ujedno početak zajedničke im turneje s poznatim Parafima.

Koncert koji će se održati u Rijeci u petak 1. travnja u prostoru Exportdrva ujedno je promocije kompilacija "Riječki novi val - antologija" i Grad "best of & band on".

Najnovija pjesma govori o nama najdražem gradu: Rijeci!

Igor Stevanović Stiv

Apsolutna istina je da u karijeri, koja se bliži četvrtom desetljeću, Grad i dalje stvara odlične materijale od kojih su već predstavili pjesme "Deset" i "Sjever". 


Grupu danas predstavljaju prepoznatljivi vokal Deana Škaljca, moćne gitare Orijena Modrušana i Igora Stevanovića Stiva, uz odličnu ritam sekciju sa Sergejom Hofmanom (Turisti) na basu i Brankom Kovačićem (Jonathan) na bubnjevima.


Osim razgovora s Igorom danas su naši slušatelji premijerno na valovima Radio Rijeke mogli čuti novi singl grupe naziva "Top". Ako ste propustili, i razgovor i pjesmu možete poslušati u nastavku, uživajte:

grupa Grad

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.