Hrvatski radio

Radio Rijeka

17:18 / 20.06.2022.

Autor: Anja Matić

Čak 3 riječka benda na ovogodišnjem INmusic festivalu!

Pomelo Chess Society

Pomelo Chess Society

Foto: Hrvoje Skočič / -

Najveći hrvatski festival INmusic nakon dvije godine vraća se na staru lokaciju: Jarun! Na festivalu će nastupati i Riječani: "The Black Room", "Ochi" i "Pomelo Chess Society".

15. izdanje festivala trajat će puna četiri dana. Line-up je impresivan, a predvode ih: Killersi, Nick Cave and The Bad Seeds, Idles, Rival Sons, Rosin Morphy, Royal Blood i mnogi drugi. 


Osim svjetskih faca, na ovom izdanju festivala nastupit će i lokalni glazbeni maheri. Indie rock kvartet "The Black Room" nastupa danas, 20. lipnja s početkom u 20 sati.

Ochi

Ochi

Foto: Hana Barić / -

Dva dana poslije (22.6.) na INmusic stiže novo ime na riječkoj glazbenoj sceni: "Ochi", s aktualnim EP-om "Tremor". Nastupit će u srijedu u 18 sati.


Istog dana zasvirat će i riječki zaljubljenici u šah - Pomelo Chess Society. Ovaj instrumentalni rock trio iza sebe ima istoimeni album prvijenac, a na INmusic-u će svirati 22. lipnja u 21 sat i 30 minuta.

The Black Room

The Black Room

Foto: Kristina Barišić / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.