Hrvatski radio

Radio Rijeka

Edo Maajka stiže u Rijeku!

23.04.2022.

13:01

Autor: Anja Matić

Edo Maajka

Edo Maajka

Foto: Marko Prpic / Pixsell

Velikim hitom iz 2004. godine "No Sikiriki" otvorili smo današnju emisiju Klasa optimist čiji je gost bio šarmantan i neponovljiv reper Edo Maajka.  

Poznati glazbenik uskoro stiže u Rijeku! Naime, već sljedećeg petka, 29. travnja, Edo će u Pogonu kulture održati koncert na kom će izvoditi isključivo pjesme s prva dva albuma i na taj način obilježiti 20 godina karijere. 


S našom Lenom Stojiljković razgovarao je o svojim godinama, glazbenoj karijeri, a podsjetio se i kako je 1992. godine pred ratom sa svojom obitelji morao bježati iz rodnog Brčkog, kada ga je put donio u Hrvatsku. 


Dotaknuli su se i tema rata u Ukrajini, kovid pandemije, a slušatelji su saznali i da je Edo pokrenuo audio-podcast "Put u plus" u sklopu kojeg je objavljeno 14 glazbenih razovora.

Slušaju me "stari" i mladi!

Edo Maajka

Nedavno je izdao singl "Zlatni koker" u kojem progovara bolno iskrenu životnu priču o uljepšavanju života raznim filtriranim objavama na društvenim mrežama. Upravo "Zlatni koker" slušali smo na kraju emisije.


Poslušajte cijeli razgovor koji će vam uljepšati kišnu subotu:

emisija Klasa optimist

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Klasa optimist

Svake subote u 12:40 u goste pozivamo ljude koji svojim načinom života i razmišljanjima bude optimizam u ovim teškim vremenima. Poslušajte svoju dozu tjednog optimizma subotom u emisiji "Klasa optimist"!

Poslušajte u Slušaonici