Hrvatski radio

Radio Rijeka

Gramofonskih ploča nikad dosta - pronađite ih ispred Exportdrva

07.10.2022.

00:19

Autor: Radio Rijeka

Zgrada nekadašnjeg Exportdrva na Delti (Foto: Petar Fabijan / Rijeka 2020)

Zgrada nekadašnjeg Exportdrva na Delti (Foto: Petar Fabijan / Rijeka 2020)

Foto: - / -

Ove subote, 8. listopada od 10 do 17 sati ispred Exportdrva održat će se 18. izdanje sajma ploča. Kao i do sada, ulaz je slobodan.

Sad već ritualno okupljanje zaljubljenika u gramofonske ploče opet će se realizirati u sklopu programa Distune promotiona. 

Dva puta godišnje, malo po malo i evo nas u osmoj godini s osamnaestim izdanjem. Cjenkanje, razmjena, prva kupovina, poneki savjet ili jednostavno druženje uz bogatstvo zvuka, zajedničke su karakteristike dosadašnjih izdanja.

Distune promotion

Očekuje nas 14 izlagača iz cijele Hrvatske, kao i susjedne Slovenije: od dugogodišnjih vlasnika second hand dućana, nezavisnih izdavačkih kuća do kolekcionara iz rubrike početnici dolaze kako s novitetima tako i s uobičajenim klasicima kad je riječ o ponudi.


Osim gramofonskih ploča i ostalih formata, okupljeni će moći kupiti i ulaznice za nadolazeći koncert bendova NYOS i Dead Dog Summer, kao i za Halloween party. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.