Hrvatski radio

Radio Rijeka

Ovo se ne propušta: koncert glazbene braće Ružić u kanjonu Rječine

19.06.2022.

12:04

Autor: Radio Rijeka

.

.

Foto: Vedran i Zvjezdan Ružić / -

Povodom Svjetskog dana glazbe Vedran i Zvjezdan Ružić održat će koncert u kanjonu Rječine kod starih mlinova u Žaklju. Koncert će se održati u utorak 21. lipnja s početkom u 18 sati.

Nakon koncerata na Voloskom i u Zvonećoj, ovim nastupom braća Ružić zaokružit će svoju mini - turneju skrivenim i izuzetnim pozornicama našega kraja.

Puno nam znači nastupiti u kanjonu Rječine. O ovom nastupu maštamo godinam a budući da je i bratu i meni ovo mjesto veoma posebno – naime upravo su ovdje snimljene neke od scena Vedranovog projekta s filmom Spiritual Market, kao i mog spota magične atmosfere za pjesmu Abundance & Peace te naslovnica albuma Delightful F.

Zvjezdan Ružić

Vedran je dodao da obojica pozivaju sve nas da se prošećemo od Hartere i dođemo rashladiti u hladovini posebnog kanjona Rječine.

Na prošlim koncertima okupile su se 3 generacije, psi pa čak i mačke, a vjerujem da će tako biti i ovog puta. U Voloskom je iznenadni nestanak struje usred koncerta stvorio čarobnu atmosferu, u Zvonećoj su brojne piknik dekice i jarbolica upotpunile doživljaj, a veselimo se vidjeti kakva iznenađenja nam donosi najdraži kanjon!

Vedran Ružić

Na Svjetski dan glazbe osim već poznatih skladbi s njihovih prethodnih nagrađivanih albuma, moći ćemo čuti i nove im kompozicije na klaviru i kontrabasu koje su se našle na Vedranovom ovogodišnjem albumu "6 metara" te Zvjezdanovom albumu "Inspiration" projekta Pianotron.


Ulaz na koncert je slobodan.

Vedran Ružić

Vedran Ružić

Foto: Goran Kovačić / Pixsell

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.