Hrvatski radio

Radio Rijeka

Novi singl grupe Bang Bang ima rješenje za sve probleme

29.05.2022.

13:59

Autor: Anja Matić

Lara Antić

Lara Antić

Foto: Marin Tironi / Pixsell

Na današnji ukusni obed u našeg Batiffiace došla je glavna vokalistica zagrebačke grupe Bang Bang: Lara Antić.

Mario i Lara nedavno su se družili i "kliknuli" u showu Zvijezde pjevaju, a ugodno su i razgovarali i danas u eteru Radio Rijeke. 


Svestrana Lara osim što je glazbenica okušala se u novinarstvu, glazbenoj pedagogiji i glumi, a otkrila nam je da joj je upravo gluma bila prvotna ljubav i želja.

Ljubav prema umjetnosti započela je još dok sam bila dijete te sam svoje hobije uvijek ostvarivala na pozornici bilo da je bila riječ o sviranju, plesu, pjevanju ili glumi.

Lara Antić

Dugi niz godina Lara je bila prateći vokal mnogim hrvatskim glazbenicima poput Josipe Lisac, Ivane Kindl, Kemala Montena, Ricarda Luqea, Flyera, Maje Vučić i drugih, a sada vokalno "rastura" kao glavna vokalistica grupe Bang Bang.


Nedavno su objavili novu pjesmu naziva "Terapija" koju su slušatelji imali priliku i čuti tijekom emisije. 

Glazba mi je uvijek pomogala da izbacim sve negativno iz svog života.

Lara Antić

Osim o glazbenim pobjedama i novim pothvatima, Mario je s Larom razgovarao o sudjelovanju u poznatom showu, majčinstvu, budućim koncertima, a zajedno su zaključili i zašto je glazba lijek. Poslušajte emisiju:

emisija Na obedu

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Na obedu kod Battifiace

Saku nedeju od polne do četiri ure z nami je Mario Lipovšek Battifiaca! Treba li još koja preporuka da u to vrijeme budete uz naš program? Ne treba, naravno! Čujemo se! :)

Poslušajte u Slušaonici