Hrvatski radio

Radio Rijeka

Pobjednici ČAnsonfesta: Zajedno očuvajmo tradiciju, ljudskost i čakavštinu

27.08.2022.

12:16

Autor: Albert Petrović / Anja Matić

Emanuela Lazarić-Ella

Emanuela Lazarić-Ella

Foto: Nikola Cvjetović / ČANSONFES

Emanuela Lazarić-Ella ponovila je prošlogodišnji uspjeh pobijedivši sinoć na 18. Čansonfestu pjesmom "Pozabi" koju je izvela uz sastav Terra magica. Publika koja je gotovo do kraja popunila Trg Crekvina, odlučila se za Igora Lesicu i pjesmu "Sunce zahaja", dok je nagradu za najbolju interpretaciju dobio Dino Antonić za "Balote".

Najbolji tekst je onaj Branka Kukurina za pjesmu "Črna", koju je jučer navečer izvela Vivien Galletta. Ovo je bio prvi dojam pobjednice Emanuele Lazarić-Elle:

Ella počašćena pobjedom

Miljenik publike Igor Lesica također je jako počašćen:

Igor Lesica komentirao opaku konkurenciju

Pobjednički dvojac gostovao je ove subote u emisiji Kaf'e u sklopu koje su nam Emanuela i Igor otkrili zašto se bave glazbom, koja je to posebitost ČAnsonfesta, kao i koji su im budući planovi. Poslušajte emisiju, ali i pobjedničke pjesme:

emisija Kaf'e - ČAnsonfest

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Kaf'e

Kavica subotom ujutro, i to uvijek u društvu nekog aktualnog i zanimljivoga gosta, točno u 11 sati. Kafe (naglasak na zadnjem slogu, naravno!) naizmjenično kuhaju (iz automata) voditelji i novinari Radio Rijeke.

Poslušajte u Slušaonici