Hrvatski radio

Radio Rijeka

Riječki "Re:vizor" u Odisejevoj špilji snimio novi singl!

02.06.2022.

12:42

Autor: Radio Rijeka

Mljet

Mljet

Foto: - / MARS - Mljet Adventure Robinson Society (FB)

Tako dobra stvar! Riječki glazbenik Vedran Križan, inače klavijaturist poznatih Fiumensa, predstavio je svoju novu pjesmu - ’’live act’’ video svoje solo "glazbene inkarnacije" Re:vizor naziva "Calypso & Odysseus". 

Pjesma je snimljena uživo na lokaciji Odisejeve špilje na otoku Mljetu što je ostvareno u suradnji s festivalom MARS – Mljet Adventure Robinson Society.


Nakon singla The View snimljenog na vrhu Učke i skladbe Live at Platak koja je snimljena na snijegom okovanom Radeševu, Vedran ide korak dalje. Putuje izvan Primorsko-goranske županije na njemu osobno vrlo drago mjesto - magični otok Mljet.


Skladba ‘’Calypso & Odysseus’’ odsvirana je i snimljena uživo na lokaciji Odisejeve špilje. Za audio snimanje bio je zadužen sam autor i izvođač, dok su za vizualni dio zaslužni snimateljica i redateljica Kristina Barišić te dron pilot i snimatelj Zoran Krema. 


Glazbena produkcija, miks i mastering odrađeni su u GIS studiju na Kastvu pod producentskom palicom Mateja Zeca i Vedrana Križana. - KLIKNITE I POSLUŠAJTE-

Odisejeva špilja

Odisejeva špilja

Foto: - / MARS - Mljet Adventure Robinson Society (FB)

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.