Hrvatski radio

Radio Rijeka

Tina Vukov: Što me čini sretnom

19.12.2021.

14:41

Autor: Albert Petrović

Tina Vukov

Tina Vukov

Foto: Goran Kovačić / Radio Rijeka

Na današnji nedjeljni, suncem okupani obed u studio Radio Rijeke na Korzu stigla nam je Tina Vukov. U istom smo je terminu već jednom imali i to onda kad je najavljivala ovo što nam je danas predstavila. Riječ je o njenom, željno očekivanom, drugom studijskom albumu naslovljenom  "Što me čini sretnom".

Bogato blagdansko razdoblje za Tinu ogleda se u nadolazećem božićnom koncertu "Božić je judi" koji će svoje 28. izdanje imati na Stipanje, 26.prosinca u katedrali Svetog Vida, ovoga puta bez publike, gdje će Tina Vukov nastupiti uz Sabrinu Hebiri, Martinu Majerle, Alidu Delcaro, žensku klapu Luka i Hreljin, Medeu Market Sindik i na harfi Dianu Ćiković. Koncert će se izravno prenositi na Radio Rijeci.


Osim toga Tina je primljena na Doru 2022 s pjesmom Hideout koju su skladali Rejhan Okanović i Tomislav Gojanović, a tekst napisali Josipa Vujević i Tomislav Gojanović.


No, ono što ju najviše veseli jest činjenica da je 10. prosinca napokon izašao njezin drugi studijski album "Što me čini sretnom" na kojem se našlo 10 evergreena u Tininoj verziji. Za novi album Tina je odabrala deset evergreena koje je u novim aranžmanima i modernoj produkciji Zvonimira Duspera Dusa donijela na zanimljiv način.

 


Na svakoj pjesmi, moj producent Zvonimir Dusper i ja, trudili smo se sačuvati esenciju originala te uz moderni aranžman privući i novu publiku. Dašak starih vremena nastojali smo i vizualno provući pa su svi spotovi koji su pratili dosadašnje singlove u retro stilu.

Tina Vukov

"Svemu dođe kraj" Beti Jurković prva je pjesma koja joj je, zbog prekrasne interpretacije i melodije, pala na pamet za selekciju, a aranžirao ju je Alfi Kabiljo. 

Poslušajte o čemu su na današnjem sunčanom obedu razgovarali naš Albert Petrović i Tina:


Tina Vukov

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.