Hrvatski radio

Radio Rijeka

Maškarani klapski maraton uz prijenos uživo

24.02.2022.

15:29

Autor: Tatjana Sandalj

Ovako je bilo lane, a ovo leto?

Ovako je bilo lane, a ovo leto?

Foto: - / KZU Maškarani klapski maraton

13. Maškarani klapski maraton na programu je danas, 25. veljače u 20 sati u Sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji. Ulaznica nema, ali je osiguran prijenos uživo!

Program će otvoriti Brgujski zvončari, a potom će u natjecateljskom dijelu nastupiti Ženska klapa Hreljin, Muška klapa Kastav, Vokalisti Salone iz Solina, Ženska klapa Kurjože iz Splita, Muška klapa Skalin iz Matulja, Muška klapa Baladur iz Opatije, Muška klapa Intriga iz Rijeke te Muška klapa Mimoza iz Splita. 


Klape će se duhovitim izvedbama natjecati za nagrade publike i žirija u kojem su: Nikola Peršić, Jadranka Čubrić, Branko Uvodić, Marina Medarić, Mauro Staraj, Aleksandra Kućel Ilić, Robert Ferlin, Slavica Mrkić Modrić, Andrej Baša, Suzi Petričić, Irena Grdinić i Kristina Tubić


Kroz program vode Dražen Turina Šajeta i Mario Lipovšek Battifiaca, a ovaj drugi priprema i revijalni show program za trenutke dok se zbrajaju glasovi. 


Ulaznice su rasprodane, ali zainteresirani mogu uživati u spektaklu jer je organizator osigurao i prijenos uživo putem platformi Vimeo, Youtube, Facebook, na mreži Novinet.hr koja uključuje portale Podučkun.net, Torpedo.media, Tunera.info, Bodulija.net, Lanterna-magazin.net. 


Više je doznala naša Neva Funčić, poslušajte njen razgovor s Vjekoslavom Alilovićem, jednim od organizatora:

emisija Leksikon

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.