Hrvatski radio

Radio Rijeka

Karnevalska grupa POM-F-RI slavi punih 18, objesili su g. Savršenog

23.01.2019.

15:54

Autor: Tatjana Sandalj

Foto: Tatjana Sandalj / HRT - Radio Rijeka

Foto: Tatjana Sandalj / HRT - Radio Rijeka

Foto: - / -

Zbog gužvi i zatvorene Adamićeve ulice, zbog toga što Kek više nije trener Rijeke, zbog loših autobusa i poštara koji ne provjeravaju ima li koga kod kuće - to su samo neki od razloga zbog kojih je karnevalska grupa POM-F-RI objesila svoga pusta, gospodina Savršenog.

Nakon današnjeg suđenja, u dvorištu Pomorskog fakulteta u Rijeci gospodin Savršeni visit će do 3. ožujka, kada će, već po običaju i tradiciji, biti spaljen u moru riječke luke, nakon završetka velike povorke Riječkog karnevala.

Karnevalska grupa POM-F-RI ove godine slavi 18. rođendan, što znači da je puno vode proteklo od kada su, kao dio završne povorke, veslali Mrtvim kanalom. Sad kad su punoljetni, najavljuju nešto ozbiljnije izdanje u međunarodnoj povorci, bit će kapetani i kapetanice na alegorijskim kolima koja im je osigurala Turistička zajednica grada Rijeke.

Radio Rijeka i ove je godine uz Riječki karneval u posebnom izdanju - Radio pod maskom, a u prvoj emisiji poslušajte u kakvoj je atmosferi proteklo suđenje u dvorištu Pomorskog fakulteta, a poslušajte i optužnicu u cijelosti:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.