Hrvatski radio

Radio Rijeka

Mića zvončarska smotra: 320 zvončara u 15 grupa

11.02.2023.

12:50

Autor: Vladimir Jurić

Mića zvončarska smotra

Mića zvončarska smotra

Foto: Vladimir Jurić / Radio Rijeka

Danas, 11. veljače, točno u 12:00 sati otpočela je u mjestu Bregi Mića zvončarska smotra. Smotru je otvorila Jurčićeva muzika, a nakon njih mogli su se vidjeti dječica iz Dječjeg Vrtića Matulji, te mići zvončari iz Bregi, Žejana, Zameta, Rukavca, Grobnika, Vlahovog Brega, Korenskega, Muna, Zvoneće, Kukuljanova, Brguda, Mučića, Halubja i Frlanije.

Voditeljica programa je Nina Dukić Srok, a prisutne je zabavljala grupa Direkt iz llirske Bistrice, Trio Super Fantastic, Niko Poles i Sakrabojski band.


Trasa smotre bila je: Bregi-Breza, Stanići, Brnčići, Gornji Frlići, Restoran Kinkela, a na svakoj "štaciji” posjetitelje su dočekali složni mještani Bregi sa okrepom. Posjetitelji su mogli pogledati i radionice izrade pusneh rožić i zvonci.


Finale smotre bilo je u Restoranu Kinkela gdje su mići zvončari zabavili posjetitelje.


Na smotri je sudjelovalo 320 zvončara u 15 grupa pred 2000 posjetitelja.


Atmosferu smotre prenio nam je naš Vladimir Jurić. Poslušajte:

Mića zvončarska smotra

Galerija
Mića zvončarska smotra, Foto: Vladimir Jurić/Radio Rijeka
Mića zvončarska smotra, Foto: Vladimir Jurić/Radio RijekaMića zvončarska smotra, Foto: Vladimir Jurić/Radio RijekaMića zvončarska smotra, Foto: Vladimir Jurić/Radio RijekaKovači na Mićoj zvončarskoj smotri, Foto: Vladimir Jurić/Radio Rijeka

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.