Hrvatski radio

Radio Rijeka

Nove (ne)normalne maškare: u podne počinje prvi vritualni Riječki karneval!

14.02.2021.

10:42

Autor: Hina

Foto: TZ Rijeka

Foto: TZ Rijeka

Foto: - / -

Ovogodišnji Riječki karneval prilagođen je epidemiološkim mjerama pa ćemo danas, umjesto velike međunarodne povorke, pratiti virtualni Riječki karneval. Karnevalske skupine pripremile su mnoge maštovite filmove i predstavljanja, priopćili su iz Turističke zajednice grada Rijeke.

Tradicija se ipak nastavlja, pa će se 38. međunarodna karnevalska povorka održati i ove godine, iako u novome, prilagođenom obliku - kao virtualni Riječki karneval koji se od podneva može pratiti u programu Kanala Ri i na YouTube kanalu.

"Budite s nama ispred ekrana, podržite više od 70 karnevalskih grupa koje su pripremile posebne filmove i nastavljaju tradiciju karnevala u posebnom izdanju Riječkog karnevala", pozivaju iz riječke Turističke zajednice i poručuju: "Vidimo se na Korzu 27. veljače 2022."

Ovogodišnji Riječki karneval počeo je 17. siječnja traje će do 17. veljače, a zbog epidemije koronavirusa skromniji je - i virtualan.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.