Hrvatski radio

Radio Rijeka

Prilagođena Međunarodna karnevalska povorka: Virtualni Riječki karneval!

11.02.2021.

13:36

Autor: HRT - Radio Rijeka

Foto: Turstička zajednica Grada Rijeke

Foto: Turstička zajednica Grada Rijeke

Foto: - / -

Pred nama je kraj ovogodišnjeg petog godišnjeg doba kojeg svi s nestrpljenjem iščekujemo, ali u novom prilagođenom virtualnom izdanju. Riječki karneval održava se u nešto drugačijem obliku od onog na koje smo navikli, a prilagođeno epidemiološkim mjerama koje su na snazi.

U želji da se, untaoč pandemskim okolnostima, ipak obilježi 38. Međunarodna karnevalska povorka Riječkog karnevala 2021. sukladno epidemiološkim mjerama, održat će se Virtualni Riječki karneval 2021.

Karnevalske grupe su pripremile brojne maštovite filmove svojih prezentacija te će se prijenos Virtualnog Riječkog karnevala, karnevalskih grupa sa svojim filmovima i javljanjima uživo iz televizijskog studija moći pratiti i ove godine uživo na Kanalu Ri i Youtube kanalu u nedjelju, 14. veljače, s početkom u 12 sati.

Podržite preko 70 karnevalskih grupa koje su pripremile posebne filmove za nedjelju i time nastavljaju tradiciju karnevala u ovom ovogodišnjem posebnom izdanju Virtualnog Riječkog karnevala.

O 38. Međunarodnoj karnevalskoj povorci kao i o mogućnosti održavanja ljetnog karnevala Vojko Obersnel: 

Vojko Obersnel o karnevalu, pripremio Josip Krmpotić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.