Hrvatski radio

Radio Rijeka

Aleksandar Jovanović: prvenstveno tata i suprug, a zatim još štošta toga

28.11.2021.

14:18

Autor: Lena Stojiljković

Foto: Marta Ožanić / HRT - Radio Rijeka

Foto: Marta Ožanić / HRT - Radio Rijeka

Foto: - / -

Na današnji nedjeljni obed u studio Radio Rijeke na Korzu stigao nam je mladi riječki, kako sam kaže, prvenstveno tata i suprug, a zatim još štošta toga; nasmijan, razgovorljiv i veseo, neposredan i iskren, imenom i prezimenom: Aleksandar Saša Jovanović

Supruga Ena i Saša roditelji su trima malim dječacima; Noi(tri godine), Neu (dvije godine) i Mateu (godina dana). Po zanimanju Saša je glazbeni producent odnosno sound designer, a zaposlen je u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku kao voditelj tehnike. Radi i kao producent u kulturi na organiziranju kulturnih evenata pa je naposlijetku i influencer odnosno može ga se naći i uživati u sadržaju kojeg dijeli, poglavito isječaka obiteljskog života, na nekoliko poslužitelja poput instagrama (tatinblog) ili blogspota (Tatin(b)log). 

O tome kako danas živi mlada obitelj te o mnogim drugim temama razgovarao je s našom Lenom Stojiljković. Poslušajte razgovor i opustite se:

Aleksandar Saša Jovanović, pripremila Lena Stijljković

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.