Hrvatski radio

Radio Rijeka

"Baci se na pod" - riječka premijera u Ljetnom Art-kinu

20.06.2022.

11:20

Autor: Radio Rijeka

kazališna i filmska glumica Nina Violić

kazališna i filmska glumica Nina Violić

Foto: Sandra Simunovic / Pixsell

Intimna drama koja prati posljednje trenutke zafrkancije, nježnosti i apsurda prije rastanka jedne obitelji - ukratko, to je radnja dugometražnog autorskog prvijenca poznate glumice Nine Violić koji večeras ima riječku premijeru u 21 sat i 30 sati u Ljetnom Art-kinu.

To je zaključni dio filmskog projekta Kino magistrala koji povezuje Rijeku, Split i Dubrovnik koji donosi premijere novih europskih filmova u partnerska kina duž Jadranske magistrale.


Riječkoj premijeri filma prisustvovat će redateljica Nina Violić, a zbog velikog interesa javnosti već sutra, 21. lipnja će se u 21 sat i 30 minuta u Ljetnom Art-kinu održati reprizna projekcija.


Uz Ninu Violić i Gorana Bogdana, u filmu igra debitant Bruno Frketić Bajić. U sklopu riječke premijere filma, sutra (21. 6.) će se u 12 sati u atriju Art-kina održati razgovorni program "Kava s autoricom" u kojem sudjeluju redateljica filma Nina Violić, psihologinja Volga Švorinić te moderatorica i novinarka Jelena Jindra.

Galerija
"Baci se na pod", Foto: -/Art - kino
plakat filma, Foto: -/Art - kinoNina Violić, Foto: Emica Elvedji /PIXSELL

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.