Hrvatski radio

Radio Rijeka

Damir Kedžo: Presretan sam zbog pobjede na Zagrebačkom festivalu

01.02.2017.

13:07

Autor: Ivica Vrkić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Na nedavno okončanom 64. izdanju Zagrebačkog festivala slavio je riječki pjevač Damir Kedžo koji je odnio pobjedu zahvaljujući pjesmi autora Ante Pecotića "Sve u meni se budi" koju je s njim u duetu izvela mlada pjevačica Zsa Zsa.

Treći nastup na najstarijem domaćem festivalu pop glazbe za Damira Kedžu ujedno je bio i najsretniji, što je bila i svojevrsna kruna samostalne pjevačke karijere koju ovaj mladi pjevač iz Omišlja na otoku Krku strpljivo i uporno gradi već desetak godina.

Osim prvog mjesta na festivalu, iza njega je i pobjeda u televizijskom show programu "Tvoje lice zvuči poznato" te uspješni nastupi u mjuziklima "Mamma mia", "Pacijenti" i "Sušak Sušak", a u pripremi su još dva.

Uskoro mu izlaze novi singlovi na engleskom jeziku koje je u ruskoj produkciji snimao prošle godine u Stockholmu, a priprema se i za svoj prvi veliki zagrebački koncert što će biti održan 14. veljače u Tvornici kulture.

"I Rijeka će sigurno doći na red u kasno proljeće ili ljeto", obećao je Damir Kedžo u razgovoru za Tris Radio Rijeke tijekom kojeg je priznao da bi riječku kišu odmah mijenjao za zagrebačku naoblaku jer sunca nije vidio posljednja tri mjeseca.

Poslušajte što je još rekao u razgovoru s Ivicom Vrkićem:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.