Hrvatski radio

Radio Rijeka

Dan žena u Rijeci: koncert mlade Mie Dimšić u Centru Zamet

07.03.2018.

14:38

Autor: Albert Petrović

Foto: Pixsell

Foto: Pixsell

Foto: - / -

Mlada Osječanka koja je poput meteora zasjala na glazbenom nebu održat će svoj dosad najveći koncert u Rijeci, u Centru Zamet. To je tradicionalni dar SDP-a Riječankama, a Mia je u otmjenom društvu jer su prije nje za Dan žena nastupali Josipa Lisac, Massimo, Oliver, Neno Belan, E.N.I. i drugi.

"Nisam mogla vjerovati kad sam čula koja su sve imena pjevala, mojoj sreći nije bilo kraja", kaže još uvijek skromna Mia.

"Naravno zbog toga ima i nešto treme, ali sigurna sam da će koncert biti sjajan", dodaje. Zbog vijesti o dugačkom redu na riječkom Korzu za ulaznice, kaže, sretna je, zato što se poklopila podrška publike, ali i struke - višestruko je nominirana za ovogodišnje Porine.

Posebno joj je drago što je postala idol djece, a vidjelo se to i po velikoj gužvi u jednoj zagrebačkoj školi koju je tamo stvorila, pojavivši se i umiješavši među učenike. Međutim, to je i obavezuje, jer je mnogim djevojčicama i dječacima postala uzor i svaki njen pokret će biti pod povećalom.

Na pitanje o autorstvu pjesama kaže da radi sama sa svojom ekipom. "Sastali smo se spontano i rekli ajmo napraviti ovo što nam se sviđa, nitko od nas, pa ni moj menadžer nije nikad radio taj posao prije, pa možemo reći da smo autohtoni slavonski proizvod". Poslušajte razgovor:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.