Hrvatski radio

Radio Rijeka

Foto projekt "Trsat u glazbi": dodajte poznatim vizurama instrumente

22.06.2017.

12:20

Autor: Tatjana Sandalj

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Klub prijatelja Grada Trsata i Hrvatska čitaonica Trsat organizirali su fotografski projekt "Trsat u glazbi". Fotografije na temu glazbe na Trsatu mogu slati svi do 28. lipnja, a kako se u projekt uključila Gradska glazba Trsat?

"Trsat u glazbi" je naziv izložbe što će u Hrvatskoj čitaonici Trsat biti otvorena 2. srpnja. Fotografije s temom glazbe na Trsatu mogu prijaviti i profesionalni fotografi i amateri.

Prema ideji inicijatora, fotografije u crno-bijeloj tehnici trebale bi sadržavati motiv Trsata, ali s glazbenim instrumentima u prostoru. Stoga se u priču uključila i Gradska glazba Trsat čiji će članovi svoje instrumente ustupiti za fotografiranje 26. lipnja od 17 do 20 sati.

Prijaviti se treba on-line na Facebook stranici Kluba prijatelja Grada Trsata (za manifestaciju Pul Kaštela) ili e-mailom kultura.hrvatskacitaonicatrsat@gmail.com, a fotografije će primati na isti e-mail adresu do srijede 28. lipnja.

Izložba "Trsat u glazbi" bit će otvorena u nedjelju 2. srpnja, u sklopu manifestacije Pul kaštela 2017., postat će stalnim postavom Hrvatske čitaonice Trsat i ući u katalog manifestacije koja će se od 2. do 8. srpnja prvi put održati na Trsatu: Ljetna međunarodna glazbena škola Croazia in musica - Scuole di musica al mare / Hrvatska u glazbi – Glazbene škole na moru.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.