Hrvatski radio

Radio Rijeka

12:28 / 29.07.2017.

Autor: Boris Kanazir

FOTO: Trsatska gradina u drugom svjetlu - na oduševljenje publike

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Trsatska gradina sinoć je, kao dio programa Ljeta na Gradini, obasjana sasvim novim, drugačijim svjetlom. Konceptualni program i pravu svjetlosnu igru "Light transformation Gradina" pripremila je "G.I.S. produkcija".

Brojni svjetlosni efekti pretvorili su Trsatsku gradinu u izdanje u kojem je još nismo vidjeli. Naglasak svjetlosne igre nazvane Light transformation Gradina bio je na nekima od njezinih najprepoznatljivijih dijelova - velikoj kuli, zmajevima, Miru junaka. Vizualni spektakl pratila je i glazbena pozadina.

Posjetioci su uživali. Velik interes publike i sinoć je pokazao da su upravo konceptualna događanja na Gradini Riječanima najzanimljivija, poručuju iz organizacije Ljeta na Gradini.

Večeras Trsatska gradina postaje plesna pozornica. Svoj performans Gradina dance art izvest će riječka plesna skupina Ri Dance. Ulaznice su u prodaji u Vintage baru na Trsatskoj gradini, u Dallas music shopu i u sustavu mojekarte.hr.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.