Hrvatski radio

Radio Rijeka

Jadranka Eda Tomljanović: Djecu treba slušati i poticati!

12.02.2022.

12:08

Autor: Neva Funčić

Jadranka Eda Tomljanović

Jadranka Eda Tomljanović

Foto: Neva Funčić / Radio Rijeka

Profesorica predškolskog odgoja i odgajateljica savjetnica sa svojim je kolegicama u Rijeci osnovala novu udrugu "Rast", udrugu za promicanje dobrobiti djece rane i predškolske dobi.

Početkom ožujka najavljuju edukacije za odgajatelje, a potom i za roditelje. Svako je dijete posebno, a oni koji svakodnevno rade s djecom trebaju stalno unaprijeđivati kvalitetu svog rada, rekla je Eda Tomljanović u programu Radio Rijeke.


Jadranka Eda Tomljanović dobitnica je državne nagrade Ivan Filipović, međunarodnog ISSA certifikata izvrsnosti, posebnog priznanja Dječjeg vrtića Rijeka i zahvalnice Grada Rijeke, a udruga "Rast" predstavlja novi izazov. 


Ističe kako djeca uče brzo i stalno, iz svih iskustava te poručuje kako s najmlađima trebaju raditi najbolji. Odgajatelji i roditelji su partneri u poticanju razvoja djece, rekla je Tomljenović u emisiji Kaf'e. I još puno savjeta... 


Poslušajte cijelu emisiju:

Djecu treba slušati i poticati

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Kaf'e

Kavica subotom ujutro, i to uvijek u društvu nekog aktualnog i zanimljivoga gosta, točno u 11 sati. Kafe (naglasak na zadnjem slogu, naravno!) naizmjenično kuhaju (iz automata) voditelji i novinari Radio Rijeke.

Poslušajte u Slušaonici