Hrvatski radio

Radio Rijeka

Kad se ispune snovi: Elena Brumini trenutno živi mjuzikle

12.10.2016.

15:30

Autor: Gloria Fabijanić Jelović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Novi hrvatski mjuzikl "Pacijenti" nedavno je vrlo uspješno praizveden u Zagrebu. Nama je značajan jer u njemu pjevaju, plešu i glume i troje Riječana: Elena Brumini, Damir Kedžo i Dino Antonić. Kako Brumini govori o zagrebačkim iskustvima?

Autorsku ekipu mjuzikla "Pacijenti" čine libretist Miro Gavran, autor glazbe Tonči Huljić, autorica tekstova Vjekoslava Huljić i redatelj Igor Barberić

Prepuna dvorana "Vatroslav Lisinski" prepoznala je živu, talentiranu, rasplesanu i raspjevanu Elenu Brumini koja je zasluženo osvojila velike simpatije publike predstavivši se ulogom Mande.

Elena kaže da joj se ostvario životni san - da radi i živi od mjuzikla koji je bio njena želja još od malih nogu. Od prošle sezone Brumini igra i u najgledanijem mjuziklu kazališta Komedija, "Mamma Mia", pa joj je raspored rada gusto isplaniran, ali je zato trenutno "najsretnija osoba na svijetu", kaže.

Glumica Talijanske drame HNK Ivana pl. Zajca je na godinu dana zamrznula stalni angažman u riječkom kazalištu da bi mogla nastupati u zagrebačkim predstavama.

"Mislim da sam rođena pod sretnom zvijezdom, jer me nekako uvijek pronađu dobri redatelji, dobre uloge i rad na mjuziklima. U oba mjuzikla koja igram u Zagrebu, redatelj je izvrsni Igor Barberić, koji je znao otkriti i istaknuti ono najbolje u meni", kaže presretna Elena koja dodaje da su promjene uvijek dobrodošle kao nadogradnja osobe i glumice. Poslušajte razgovor:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.