Hrvatski radio

Radio Rijeka

KKL: Otvaranje prema planu, "Njuške" odgođene zbog loše prognoze

30.06.2017.

10:35

Autor: Boris Kanazir

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Kastafsko kulturno leto počinje večeras, kako je i najavljeno, programom na Trgu Matka Laginje i u Gradskoj loži u 20 sati, ali zbog nepovoljne prognoze vremena otkazano je gostovanje zagrebačkoga "Teatra Exit" s predstavom "Njuške".

Vrijeme ovoga puta nije poslužilo - za petak navečer najavljena je kiša, pljuskovi i neverini, pa su organizatori Kastafskoga kulturnog leta morali odgoditi predstavu Njuške, koju je Teatar Exit trebao izvesti večeras u 21 sat na Crekvini. Tako će ova predstava u Kastvu gostovati tek 10. rujna. Povrat novca za kupljene ulaznice može se dobiti na mjestima gdje su kupljene.

Ipak, svečano otvaranje ovogodišnjega, 26. Kastafskoga kulturnog leta održat će se prema planu. U 20 sati na Trgu Matka Laginje i u Gradskoj loži nastupit će Glazbeno društvo Spinčići, Ženski pjevački zbor Učka i Plesna grupa Flame. Nakon toga slijedi zajedničko fotografiranje u foto-kutku 26. KKL-a.

Program događanja ovoga ljeta u Kastvu možete pronaći na internetskoj stranici Kastafskoga kulturnog leta.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.