Hrvatski radio

Radio Rijeka

Komedija za povratak u gledalište Hrvatskog kulturnog doma na Sušaku

19.05.2020.

12:56

Autor: Tatjana Sandalj

Foto: B GLAD Produkcija

Foto: B GLAD Produkcija

Foto: - / -

Hrvatski kulturni dom na Sušaku, nakon duga dva mjeseca, vrata i program otvara predstavom "Who the f*** is Biba?". Bit će održana 27. svibnja, a zbog velikog interesa publike i nove organizacije gledališa bit će dvije izvedbe.

U Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku gledalište je organizirano prema uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, uz obavezan razmak.

Prva je na programu predstava za koju su ulaznice prodane još u ožujku, pa će zbog interesa publike i ograničenog broja sjedala koja smiju biti popunjena u gledalištu biti dvije izvede istoga dana, jedna u 18 i druga u 20 sati. Prodane ulaznice ne znači i rasprodane, pa ih još možete potražiti u sustavu mojekarte.hr ili u Dallas Music Shopu te sat vremena prije početka izvedbe na blagajni HKD-a.

"Who the f*** is Biba?", komična drama ili dramatična komedija, autora Igora Weidlicha i redatelja Borisa Kovačevića je predstava u kojoj igraju Slavko Sobin i Petra Kurtela. Igraju likove koji su dva tjedna nakon svadbe završili kod bračne savjetnice. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.