Hrvatski radio

Radio Rijeka

11:35 / 05.06.2022.

Autor: HRT - Radio Rijeka

Koncert braće Ružić na zvonejskim njivama

Vedran Ružić

Vedran Ružić

Foto: Goran Kovacic / Pixsell

Danas, s početkom u 18:30, ali gdje? Zvoneća - konkretno zvonejske njive (5-10 min šetnje od ceste po zaštićenom prekrasnom krajoliku). Tko? Braća Ružić!

Vedran i Zvjezdan Ružić kao višegodišnji stvaratelji zasebnih priča u umjetnosti odlučili su se spojiti u koncertnim izdanjima gdje publici približavaju svoj dosadašnji nagrađivani rad.


U svrhu organizacije originalnijih kulturnih sadržaja odlučili su prije godinu dana publici priuštiti koncertne programe na lokalitetima koje zahtjevaju bitniji naglasak na očuvanju, kao i na "otkrivanju našega kraja" pošto u čestim slučajevima upravo ta ista avanturističko šetačka nova publika dođe istražiti šumske djelove prije početka koncerta. 


Zvonejske njive pravi su fenomen našega kraja sa hrpom divnih travnatih pozornica za održavanje koncerta, te će tako braća Ružić drugu godinu zaredom na ovoj predivnoj pozornici održati zajednički koncert. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.