Hrvatski radio

Radio Rijeka

Live Sax Show na sušačkom lokalitetu KBC-a: Hvala herojima!

21.05.2020.

08:16

Autor: Tatjana Sandalj

Foto: Goran Kovačić / Pixsell

Foto: Goran Kovačić / Pixsell

Foto: - / -

U znak zahvale svim riječkim zdravstvenim djelatnicima, ali i svim herojima ovoga doba, za sve što nam bezuvjetno pružaju svaki dan, riječki saksofonist Davor Krmpotić održat će koncert na krovu zgrade na sušačkom lokalitetu riječkog KBC-a u četvrtak 21. svibnja.

Live Sax Show počet će u 19:30 sati na krovu zgrade Zavoda za nefrologiju, dijalizu i transplantaciju bubrega na lokalitetu Sušak i trajat će pola sata.

Mladi glazbenik polaznik je jazz akademije Artemusica Trieste i član riječkog benda Splash, a koncert je Davor Krmpotić posvetio svima koji su svakodnevno uključeni u borbu protiv koronavirusa – policiji, ljekarnicima, blagajnicama, dostavljačima..., kao zahvalu za njihov trud, požrtvovnost, nesebičnost i predanost. 

Koncert će se moći pratiti u izravnom prijenosu na YouTube kanalu KBC-a Rijeka. Zahvaljujući snažnoj tehničkoj podršci iz Kliničkog bolničkog centra Rijeka najavili su visoku produkcijsku razinu koncerta i prijenosa.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.