Hrvatski radio

Radio Rijeka

"Ljeto u prijestolnici": svi riječki kulturni programi pod jednim imenom

13.06.2018.

13:21

Autor: Olivera Vinković

Foto: Olivera Vinković / HRT Radio Rijeka

Foto: Olivera Vinković / HRT Radio Rijeka

Foto: - / -

Bogat program "Ljeta u prijestolnici" obuhvatit će sve dosadašnje, ali i nove ljetne manifestacije u Rijeci. Već 15. lipnja počinju programi u Art kinu, 28. lipnja kreću Riječke ljetne noći, a početkom srpnja i Ljeto na Gradini.

Od događanja izdvojit ćemo Festival Tobogan povećen djeci i njihovim roditeljima, nonama i nonićima uz druženje kroz kreativne radionice, a detaljan program možete pogledati na internetskim stranicama Rijeka 2020.

"Od 27. lipnja do 8. srpnja traje festival Aktivne ferije za djecu "Tobogan". Uz petnaestak radionica pripremili smo isto toliko izvedbenih programa, urbanih istraživačkih šetnji te igara, a programi se odvijaju na različitim gradskim lokacijama, plažama, parkovima, ulicama, na igralištima, na Exportdrvu, na Korzu, u Starom gradu, u ustanovama itd. Tako da od najranije dobi želimo djecu odgajati da budu aktivni sudionici kulture", rekla je Jelena Milić, koordinatorica programa "Ljeto u prijestolnici" i koordinatorica programskog pravca Dječja kuća. Poslušajte:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.