Hrvatski radio

Radio Rijeka

Marko Tolja zvijezda božićnog gala koncerta HKD-a na Sušaku

15.12.2021.

14:56

Autor: Marta Ožanić

Marko Tolja

Marko Tolja

Foto: - / Marko Tolja

Hrvatski kulturni dom na Sušaku i ove godine svojim božićnim gala koncertom obilježava kraj godine i priključuje se svečanom blagdanskom ugođaju, ovoga puta uz Marka Tolju. Vrsni glazbenici, božićni klasici, svjetski evergreeni i kantautorske skladbe – sve to moći će se uz piće dobrodošlice doživjeti na HKD-ovom božićnom koncertu u subotu 18. prosinca.

Svaki koncert u mojoj Rijeci mi je poseban doživljaj. Kažu da je u ovom poslu uvijek najteže nastupati doma, ali ja se s time nikako ne bih složio. To su moji ljudi, moja energija i svaki koncert ima posebnu energiju, pogotovo ovi u blagdanskom ozračju.

Svestrani pjevač i kantautor izvanrednih vokalnih sposobnosti, Marko Tolja podjednako se dobro snalazi u popu, jazzu i swingu, zbog čega ga često nazivaju hrvatskim Frank Sinatrom. Albert ga je u programu Radio Rijeke nazvao Michaelom Bubbleom, dok se Tolja ipak nazvao Markom Toljom. Tolja je najavio nadolazeći božićni koncert u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku. 


Tolja dolazi sa svojim sjajnim kvartetom sastavljenim od riječkih all stars instrumentalista: Ivanom Popeskićem, Branimirom Gazdikom, Henryem Radanovićem i Ivanom Pešutom.


Ulaznica po cijeni od 100 kn u pretprodaji ili 120 kn na dan koncerta uključuje i piće dobrodošlice. Ulaznice je moguće kupiti sat vremena prije početka događanja na blagajni HKD-a bez dodatne naknade ili online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji i New Soundu (Matulji) uz naknadu od dodatnih 5 kn za obradu transakcije.


Za ulazak u dvoranu potrebna je COVID potvrda. Mogu ju pribaviti svi koji su cijepljeni, preboljeli COVID ili su negativno testirani od strane medicinskog osoblja unutar 48 sati od predstave.

Marko Tolja

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.