Hrvatski radio

Radio Rijeka

Mladi komičar Daniel Sloss u Rijeku donosi malo britanskoga humora

12.11.2015.

13:06

Autor: Ivica Vrkić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Poznati britanski stand-up komičar Daniel Sloss nastupit će ovog petka 13. studenoga u Hrvatskome kulturnom domu na Sušaku. To je njegov drugi nastup u Hrvatskoj u sklopu ciklusa komičarskih nastupa "London Calling Comedy Club".

Ulaznice za Slossov nastup su u pretprodaji na blagajni HNK-a Ivana pl. Zajca, na prodajnim mjestima u sustavu Ulaznice.hr te na blagajni HKD-a sat vremena prije početka programa zakazanog za 20 sati.

Mladi škotski komičar riječkoj će se publici premijerno predstaviti programom naslovljenim Really...?!Iako mu je tek 25 godina, Daniel Sloss je jedan od najznačajnijih izvođača na Fringe festivalu u Edinburghu na kojem su svi njegovi nastupi rasprodani, a u svom čuvenom šou programu nekoliko puta ga je ugostio i slavni američki voditelj i zabavljač Conan O'Brien.

Intenzivno je nastupao diljem Amerike, Velike Britanije i Australije, a aktualna europska turneja dovodi ga u Zagreb i Rijeku. Svjež, smiješan i zabavan materijal komičara s međunarodnom reputacijom kojeg nazivaju i "polučovjek, poluXbox", ne preporučuje se mlađima od 16 godina, kao ni onima koji ne razumiju engleski, budući da Daniel govori na svom materinskom jeziku - jedinom kojeg, kako kaže, "kao glupi Britanac" zna i razumije.

U ekskluzivnom razgovoru za Radio Rijeku, Daniel Sloss govori o tome kako sivo i turobno škotsko vrijeme utječe na njegov humor, zašto su mu prijetili pištoljem nakon jednog nastupa u Americi, kako se priprema za nastupe i koje su mu omiljene teme na nastupima. Poslušajte što je ispričao Ivici Vrkiću:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.