Hrvatski radio

Radio Rijeka

MUFić - mladi kreativci u Mošćenicama

07.08.2013.

15:44

Autor: Boris Kanazir

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Večeras u Mošćenicama počinje četvrti MUFić - umjetnički festival na kojem se afirmiraju mladi umjetnici i glazbenici. Bogat program traje sve do nedjelje.

Mošćenički umjetnički festivalčić ili kraće MUFić, pokrenula je prije četiri godine grupa entuzijasta okupljenih u Udrugu mladih Općine Mošćenička Draga. Ovogodišnji program čini pet festivalskih dana, a program je sastavljen od niza koncerata, izložbi, radionica, predstava... Jedno od atraktivnijih događanja mogao bi biti mjuzikl s lutkarskim elementima Mrav, mrav, mrav i cvrčak, napravljen prema poznatoj Ezopovoj basni. Održat će se i dječje natjecanje u bacanju papirnatih aviona Ki će daje hitit avion od karti. 

Sve počinje večeras u 20 sati uz žongliranje vatrom, afričke bubnjeve i izložbu ispred područne škole u Mošćenicama. Detaljan program možete pronaći na ovom linku, a program otvorenja najavljuje predsjednik Udruge mladih Roberto Santoro:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.